Новокалинівський опорний заклад

Вітаємо на сайті нашої школи! Приємної подорожі по сторінках нашого сайту!!!
Меню сайту
Категорії розділу
1 [2]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Головна » 2017 » Червень » 13 » Цікаві фрагменти роботи англомовного табору
13:47
Цікаві фрагменти роботи англомовного табору

12 червня учасників табору поділили на групи. Група учнів 7 класів отримали завдання виготовити логотипи, вивчити пісню та підготувати гасло свєї команди. Всі з задоволенням приступили до виконання цієї роботи.

     Сьогодні, 13 червня,  група учнів 7 класів під керівництвом вчителів Федірко М.Я., Ковалишин Г.Я та Яцімірської О.М.  розвивали свої знання з англійської мови та інформатики. На цьому занятті учні працювали з онлайнперекладачем, шукали інформацію про спорт та відомих людей, які пов'язані з ним. Кожен з учасників групи поділився своїм матеріалом. 

  На наступному занятті учні 7 класів зустрілися з волонтеро Дженіфер. Вони були під враженням від  реального спілкування з волонтером. Дженіфер  зацікавила дітей  ігровими моментами на цьому занятті.   

     Група 5-6 класів розпочала  свій день із спілкування  з волонтером.  Під керівництвом Борис М.М. та Дмитришин М.М.  відбулось заняття з використанням  ігрових  форм  роботи для  вивчення англійської мови.  Пані Дженніфер  подарувала кожному  учню  пам’ятні подарунки та  цукерки. Та більшим цікавим подарунком для дітей була гра «Electricity».

    Учні загону «Ранкові зорі»  працювали над темою  День спорту та  Шкідливі звички, зібрали тематичну інформацію для  майбутнього буклету, завершили роботу над постером, розучували   пісню загону.  Все це  відбувалось під керівництвом  Шабелько М.Б.  та Якимів Н.І. Цікавою, неординарною пройшло тематичне заняття з волонтером, панувала творча та дружня атмосфера, їй вдалося розговорити учнів.

 

Переглядів: 390 | Додав: Наталія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання



    Відділ освіти Самбірської РДА

    Copyright MyCorp © 2024
    uCoz